Flyg fram över isarna i vinter!

Ta vara på de fina vinterdagarna med Wingskate. Det är lätt att lära sig och du använder dig av samma vinge som du har på vattnet. Redan i lätta vindar får du bra fart och det är ett bra tillfälle att förfina din vinghantering. Du kan använda hockeyrör  eller konståkningsskridskor men vi har utvecklat en skridsko specifikt för Wingskate som ger mycket bättre fart, kontroll  och den klarar även att ta sig igenom snö om isen är bra under.

The Wingsk8

The Wingsk8 är en skridsko framtagen för Wingskate. Du använder slalompjäxor till skridskon vilket ger mycket bra stabilitet och kontroll. Skridskons höjd är ca 10 cm hög vilket ger dig möjlighet att använda en större vinge och du kan ta dig genom snö om den inte är för hårt packad. Längden på skridskon och radien på kontaktytan ger mycket hög stabilitet och det går att åka riktigt fort med den.

Material: 2mm rostfrit stål Skridskons längd: 60 cm,  höjd exklusive bindning 10 cm, radie: 35 meter.

Förbeställ nu för leverans i  januari 2023.

Pris: 5.200 SEK

The Wingsk8 startpaket

Med det här paketet kommer du igång med WIngskate till ett rimligt pris. Vi säljer paketet med en 5 m2 North Nova 2021. Det här är en av de formstabilaste vingarna på marknaden.

Förbeställ nu för leverans i  januari 2023.

Pris: 11.900