H2o SPORT POOL

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång och fortsätta med vattensport.
H2o Sport Pool ger dig möjlighet till att få tillgång till mycket av det senaste inom vattensport utan att varken behöva äga det eller trassla med logistik.
Utrustningen förvaras på centret i Österskär för snabb access till vattnet. Wingfoilbrädorna hänger på väggen med färdigmonterade foilar. Ta på dig våtdräkten och pumpa vingen sen är du klar för att winga. Grymt tidseffektivt!
Beroende på vilka vattensporter du vill utöva köper du ett säsongskort för en eller flera sporter sen bokar du in dina pass.
Så här fungerar abonnemangen.
Säsongskorten är berättigade till friskvårdsbidrag.
PRISER

SUP Nybörjare abonnemang

SUP NYBÖRJARE

Gong Chip uppblåsbar SUP som är mycket stabil och lättpaddlad.

2,5h/pass

800:-/säsong

Friskvårdsbidrag kan användas

KÖP

SUP kajak paddling abonnemang

SUP PAKETET

Nybörjar SUP och Tränings/Racer SUP i ett och samma paket.

2-2,5h/pass

1.600:-/säsong

Friskvårdsbidrag kan användas

KÖP

wingfoil abonnemang

WINGFOIL STANDARD

Wingfoilbrädor från 110 -140 liter och segelvingar från 4-7m2 och foilvingar från 1250 till 2100 cm2 är perfekt för nybörjar till medelgoda seglare. Paddelpaketet ingår så att du kan SUP:a eller paddla kajak om det inte blåser.

2h/pass

5.700:-/säsong

Friskvårdsbidrag kan användas

KÖP

wingfoil abonnemang

WINGFOIL PREMIUM

Utöver standardutrustningen får du tillgång till mer avancerad premiumutrustning tex high aspect foilar, master i kolfiber, mindre brädor och premiumsegelvingar. Sortimentet kommer varieras i takt med sportens utveckling. Beakta att detta abonnemang ställer höga krav på dig som användare då utrustningen skall vara i toppskick. Dockstart och SUP-paketet ingår i det här abonnemanget så du kan hålla dig i form när det inte blåser.

2h/pass

7.700:-/säsong

Friskvårdsbidrag kan användas

KÖP

wingfoil abonnemang

WINGFOIL HELG & VECKOHYRA 

Har du ett abonnemang och vill ta med dig utrustning på semestern kan du hyra en Gong Hipe 140 liter med foil och en 5 eller 6m2 vinge. Förbokas i god tid.

2.300:-/vecka

KÖP

SUP abonnemang hyra

 KOMPISHYRA PADDLING

Har du ett abonnemang kan du hyra upp till 7st SUP:ar, 2 kajaker och 2 racersupar om du vill ut och paddla med familj, kompisar eller kollegor. Fakturan skickas till dig som abonnent.

220:- per/person och 2,5h

KÖP